Meget mere end salt - 

Vi driver til daglig en hyggelige café i hjertet af Solrød Strand. ( Nybos )

For at gøre caféoplevelsen mere spændende, købte vi i 2019 Saltmøllen, så vi kunne tilbyde vores gæster et pænt sortiment i gourmetsalte og anderledes køkkeninterior, som gæsterne kunne købe med hjem efter at have nydt en topkvalitets kaffe eller et godt måltid.

Det var en succes, og vi har siden hen udbygget med en webshop hvor vi tilføjede nogle af de specialiteter som vi i forvejen tilbyder vores gæster. 

Vi tilføjer løbende nye produkter til webshoppen, hvoraf nogle kun kan afhentes i caféen i Solrød Strand.

Lidt om vores salt:

Cypriotisk gourmet flagesalt, også kaldt "pyramide salt", udvindes af renset middelhavs vand og sydet i solen i store kar, som giver store sprøde krystaller som efterfølgende høstes.

Alle vores gourmetsalte til kværn er blandet med de bedste krydderier og stensalt fra middelhavet.

Saltet er fyldt med næringsrige mineraler og er meget sundere end det hvide salt vi ofte bruger i det danske køkken.

Saltet blev skabt for 250 millioner år siden, i en periode hvor en del af havet løftede sig og dannede en flodseng, som derefter tørrede ud.  Stensaltet er nu som en klippe i et bjerg. Det bliver nænsomt banket ud af klippen uden brug af kemikalier og er skabt før der fandtes forurening og mennesker for vores jord.  

 

Himalaya saltet, også kaldt "Diamond pink crystals"  er skabt på samme måde. Bjerget ligger ved Nepal og Pakistan.  Den røde farve kommer fra et stort indhold af jern. Himalaya saltet indeholder over 80 vigtige mineraler som vi ikke kan undvære i vores kost.