Meget mere end salt - 

2018 var et år fyldt med spændende kreative ideer, som vi valgte at føre ud i livet. Det startede med madlavning og snak om krydderier og salte. Produktion af forskellige blandings salte tog om sig og ideen og udførelsen om den første saltbuffet opstod. Med buffeten ved komfuret under madlavningen, eller på middagsbordet under spisningen. Det gav mange snakke med hele familien, store som små. Det var noget som vi syntes mange flere skulle have mulighed for at prøve, og vi startede egen produktion og salg af saltbuffen og vores gourmet salte. Nye ideer er kommet til, da nogle har glæde af den store buffet og andre af en mindre, fik vi også lavet en junior buffet. Oplagt var det med et æggebæger/holder og der kom tankerne om at den også kunne bruges som servietring, da gode madoplevelser også afhænger af et smukt pyntet bord. Vi har flere ideer er på vej, og den sidste nye i skrivende stund, er FOSSIL rive salt. Det er for dem som også gerne vil have den unikke naturlige salt, også her er der tænkt på det æstetiske på bordet.

Alle vores gourmetsalte er blandet med de bedste krydderier og stensalt fra middelhavet.

Saltet er fyldt med næringsrige mineraler og er meget sundere end det hvide salt vi ofte bruger i det danske køkken.

Saltet blev skabt for 250 millioner år siden, i en periode hvor en del af havet løftede sig og dannede en flodseng, som derefter tørrede ud.  Stensaltet er nu som en klippe i et bjerg. Det bliver nænsomt banket ud af klippen uden brug af kemikalier og er skabt før der fandtes forurening og mennesker for vores jord.  

 

Himalaya saltet er skabt på samme måde. Bjerget ligger ved Nepal og Pakistan.  Den røde farve kommer fra et stort indhold af jern. Himalaya saltet indeholder over 80 vigtige mineraler som vi ikke kan undvære i vores kost.    

 Brian Knudsen 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Registrering - fødevarecertifikat  

Saltmøllen.dk 

Danmark 

Cvr. 30542576